Sari is geboren

Vandaag zijn we verrast. De dag is warm en de alpaca’s zoeken beschutting achter hun schuilhut in de schaduw. Ons zicht op hen is hierdoor geblokkeerd. Na de lunch ben ik ze extra water gaan brengen en ik zie dat Jet haar uier is gegroeid. Alarmbellen gaan rinkelen, nu zal ze gauw moeder worden. Ik doe het water in de emmers en ik voel iets donzigs langs mijn been strijken …. niet te geloven daar staat, nog wankel op haar benen, een klein wit alpacaveulen naar mij op te kijken. De zon heeft haar werk goed gedaan ze is al volledig opgedroogd. Na een korte inspectie zie ik dat we er weer een meisje bij hebben. Sari is de naam, vernoemd naar onze geweldige keeper van het Nederlands voetbalelftal Sari van Veenendaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *